من کشک بادمجان را به این صورت درست میکنم
که بادمجانها را خرد کرده و بخار پز میکنم سپس میکس کرده و تو مقدار کمی روغن سرخ میکنم
پیاز و سیر و نعنا داغ فراوان اضافه میکنم
در آخر کشک رقیق روی حرارت ملایم چند دقیقه قل بخوره تا جا بیفته
با این روش روغن کمتری جذب بادمجانها میشه
نوش جااان
مواد لازم:
بادمجان
کشک
پیاز و سیر و نعنا داغ
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی