مواد لازم:

بادمجان کشک پیاز و سیر و نعنا داغ
Curd and eggplant

دستور غذا

من کشک بادمجان را به این صورت درست میکنم
که بادمجانها را خرد کرده و بخار پز میکنم سپس میکس کرده و تو مقدار کمی روغن سرخ میکنم
پیاز و سیر و نعنا داغ فراوان اضافه میکنم
در آخر کشک رقیق روی حرارت ملایم چند دقیقه قل بخوره تا جا بیفته
با این روش روغن کمتری جذب بادمجانها میشه
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + شانزده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من