سوپ دال عدس

مواد لازم:

دال عدس یا عدس قرمز ۲۵۰ گرم استاک مرغ نیم لیتر تقریبا شاید بیشترم نیاز بشه بستگی به نوع عدس داره گوجه فرنگی درشت دوعدد نگینی شده پیاز درشت دو عدد سرخ شده فلفل سبز سه عدد خرد شده سیر دو حبه رنده شده زنجبیل تازه یک ق م یا خشک یه ق چ زیره یک ق چ . کاری یک ق چ .زردچوبه یک ق چ .فلفل قرمز یک ق چ. پودر تخم گشنیز یک ق چ نمک به میزان لازم گشنیز خرد شده در صورت تمایل دو ق غ
Lentil soup

دستور غذا

سوپ دال عدس یا عدس قرمز سوپی بسیار سبک و خوشمزه و مقوی میباشد مناسب سفره افطار و یک وعده شام سبک و زود هضم
اینجا ورژن هندی این سوپ رو آموزش میدم.امیدوارم تست کنید و لذت ببرید

عدس رو کاملا میشوییم تا کاملا تمیز بشه و اب زلال خارج بشه
گوجه را با مقداری روغن داخل قابلمه تفت میدیم تا براق و کمی نرم بشه عدس رو اضافه میکنیم و استاک مرغ اجازه میدیم تا عدس خوب پخته بشه کاملا عدس باز بشه و غلیظ
سپس مرحله دوم سوپ رو اماده میکنیم
پیاز داغ میکنیم داخل سوپ اضافه میکنیم
ادویه هارو داخل تابه با کمی روغن تفت میدیم تا عظرش بلند شه بعد سیر و فلفل رو اضافه میکنیم کمی که تفت خورد به سوپ اضافه میکنیم اجازه میدیم سوپ قل بخوره و مزه بگیره در اخر مقداری زرشک و گشنیز در صورت تمایل استفاده میکنیم
این سوپ خیلی سود سفت میشه غلظت این سوپ مهمه نه خیلی رقیق باشه نه خیلی سفت ولی کاملا غلیظ بشه
نوش جاااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + یک =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من