فیله مرغو تمیز کنید یه پرده نازک روش کشیده شده اونو در بیارین و برش عمودی بزنین ینی هر فیله به دو نیم بشه
سپس پیاز رو رنده کنین و اب پیاز را به فیله مرغ اضافه کنید تمام ادویه ها و اب لیمو و روغن و زیتون اب زعفران را اضافه کنید بزارید دو ساعت داخل یخچال خوب مزه بگیره
بعد دو ساعت به شکل دایره (حلزونی) بپیچید و داخل سیخ چوبی فرو کنید و داخل تابه چدنی داغ که خیلی کم چرب شده بادحرارت ملایم سرخ کنید .نیاز نیست در تابه رو بزارید فیله خودش اب پس میده و چون بافت گوشتش لطیفه زود میپزه پس حرارت زیاد نباشه تا مغز پخت بشه سپس داخل ظرف سرو کشیده و با سس یا رب انار رقیق شده و چلو زعفرانی سرو کنید
نوش جااان