فیله کباب حلزونی

مواد لازم:

فیله مرغ پنج عدد پیاز یک عدد پودر سیر .فلفل سیاه . زعفران حل شده .نمک . پودر پاپریکا ‌ اویشن روغن زیتون یک استکان کوچک اب لیمو تازه مقداری سس یا رب انار به میزان لازم
Snail Kebab Fillet

دستور غذا

فیله مرغو تمیز کنید یه پرده نازک روش کشیده شده اونو در بیارین و برش عمودی بزنین ینی هر فیله به دو نیم بشه
سپس پیاز رو رنده کنین و اب پیاز را به فیله مرغ اضافه کنید تمام ادویه ها و اب لیمو و روغن و زیتون اب زعفران را اضافه کنید بزارید دو ساعت داخل یخچال خوب مزه بگیره
بعد دو ساعت به شکل دایره (حلزونی) بپیچید و داخل سیخ چوبی فرو کنید و داخل تابه چدنی داغ که خیلی کم چرب شده بادحرارت ملایم سرخ کنید .نیاز نیست در تابه رو بزارید فیله خودش اب پس میده و چون بافت گوشتش لطیفه زود میپزه پس حرارت زیاد نباشه تا مغز پخت بشه سپس داخل ظرف سرو کشیده و با سس یا رب انار رقیق شده و چلو زعفرانی سرو کنید
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 1.5 / 5. شمارش آرا: 2

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 3 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من