گوشت و پیاز رنده ریز اب گرفته شده و ادویه وونمک و یک ق م خوری سماق رو
با هم ترکیب و حسابی ورز میدیم تو یخچال یک ساعت بمونه
بعد داخل قابلمه ای که میخواین برنج دم کنین پهن کنین کف دیگو با روغن چرب کنین حتما از نچسب بودن قابلمه اطمینان داشته باشین کمی زعفران رو گوشت ریخته درشو بزارین دو سمت گوشت پخته و کمی سرخ بشه
به هیییچ وجه خشک نشه و اب میان بافتیش از بین نره
اب گوشت و روغنشو با گوجه و نمک و فلفل ترکیب کنین حسابی تفت بخوره و ابش کامل کشیده بشه
برنجو که از قبل خیس کردین بپزین کمی دونتر آبکش کنین
کمی از برنجو با کمی کره رو زعفران ترکیب کنین کف قابلمه فیکس کنین
لابلای تمام برنج سماق بپاشین نیمی از برنج سفید رو بریزین تو قابلمه کمی سس گوجه بریزین بعد کباب دوباره کمی سس در اخر تمام برنج
و کمی اب زعفران دم میزاریم اواخر پخت چند تا تیکه کره روی برنج میزاریم
حتما ازن غذای خوشمزه رو درست کنین و کیف کنین