ماهی رو پاک کنید خوب بشویی از وسط به دو نیم کنید
روی هر برش ماهی با چاقو بصورت مورب برشهای کوچک و نسبتا عمیق روی ماهی با فاصله ایجاد کنید
ماهی را با پیاز خرد شده و ادویه های ذکر شده مزه دار کنید سپس روغن زیتون یا مایع اضافه کنید در حدی که کاملا چرب بشه
حدود سه ساعت مزه دار بشه سپس به سیخ بکشید و روی زغال کباب کنید به هیچ وجه باد نزنید اجازه بدید با حرارت ملایم مغزپخت بشه
سپس یه سس درست کنید
ترکیب رب نارنج یا اب نارنج و نمک و فلفل و کمی روغن بعد کباب شدن روی ماهی از سس بدید و سرو کنید
بهبههههه عالی میشه
امتحان کنید