خورشت ترش واش

مواد لازم:

مرغ تکه ای سه عدد سبزی مخصوص ترش واش میکس شده حدود ۴۰۰ گرم پوره گوجه فرنگی ۳۰۰ گرم بادمجان قلمی سه تا چهار عدد پیاز رنده شده یک عدد سیر رنده شده دو حبه درشت اب نارنج یا گوجه سبز به میزان لازم نمک و فلفلو زردچوبه به میزان لازم
Ghorabeh stew

دستور غذا

خورشت ترش واش یا غورابه به سبک  شهسواری

مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کرده و تو روغن سرخ میکنیم
سبزی و گوجه و سیر و پیاز رو با هم تفت میدیم تو روغن کمی سرخ بشه نمک و ادویه میزنیم مرغها رو کف قابلمه میچینیم از مواد سبزی روی مرغ میریزیم سه لیوان اب جوش اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم تا مرغ بپزه و مواد به خوردش بره و جا بیفته
بادمجان رو هم ورقه کرده و سرخ میکنیم چند تا داخل خورشت میزاریم چند تا هم نگه میداریم برای تزیین
گوجه رو از وسط به دو نیم کرده سرخ میکنیم کنار بادمجون رو خورشت میچینیم
بسیار عالی و خوشمزه

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + دوازده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من