خورشت ترش واش یا غورابه به سبک شهسواری
مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کرده و تو روغن سرخ میکنیم
سبزی و گوجه و سیر و پیاز رو با هم تفت میدیم تو روغن کمی سرخ بشه نمک و ادویه میزنیم مرغها رو کف قابلمه میچینیم از مواد سبزی روی مرغ میریزیم سه لیوان اب جوش اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم تا مرغ بپزه و مواد به خوردش بره و جا بیفته
بادمجان رو هم ورقه کرده و سرخ میکنیم چند تا داخل خورشت میزاریم چند تا هم نگه میداریم برای تزیین
گوجه رو از وسط به دو نیم کرده سرخ میکنیم کنار بادمجون رو خورشت میچینیم
بسیار عالی و خوشمزه