پیاز رو نگینی خرد کرده اواسط زردچوبه اضافه میکنیم گوشت قیمه خرد کرده رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم فلفل سیاه اضافه میکنیم
بعد ده دقیقه که حسابی تفت خورد اب اضافه میکنیم تا دو ساعت پخته بشه
لپه رو حدود چهار پنج ساعت خیس میکنیم
ابشو چند بار عوض میکنیم
رو حرارت میزاریم ابش جوش اومد کف روشو برمیداریم
حدود ۴۵ تا یکساعت میپزه بازم بستگی به نوع لپه داره چک کنین
بعد دوساعت لپه پخته رو به گوشت اضافه میکنیم
رب رو داخل روغن تفت میدیم تمام ادویه ها رو اضافه کرده و خوب تفت میدیم بعد به خورشت اضافه میکنیم
سه تا لیمو رو سوراخ کرده نیم ساعت تو اب گرم خیس میکنیم بعد به خورشت اضافه میکنیم
در اخر زعفران دم کرده اضافه کرده وومیزاریم خورشت جا بیفته