اول ماهی را حدود یک ساعت مزه دار میکنیم با ادویه و روغن زیتون
بلغور را شسته با مقداری اب خیس میکنیم
سبزیجات و پیاز داغ را روی حرارت با مقداری روغن تفت داده تا سبک شود پودر عصاره سبزیجات وادویه ها را اضافه میکنیم مقداری داخل قابلمه میریزیم بلغور را اضافه میکنیم برای یک پیمانه حدود سه پیمانه اب جوش نیاز داریم در قابلمه را میگذاریم تا بلغور پخته شودالبته با حرارت ملایم
تابه استیک را چرب کرده روی حرارت میگذاریم به محض داغ شدن ماهی مزه دار شده را داخل تابه قرار میدهیم هر سمت ماهی را سه تا چهار دقیقه بستگی به قطر ماهی سرخ میکنیم
بعد اینکه بلغور کاملا ابش کشیده شد و پخته شد داخل ظرف سرو میکشیم ماهی را روی بلغور قرار داده و سرو میکنیم