شنیسل ماهی

مواد لازم

فیله ماهی تیلاپیلا هر هر فیله ماهی که دوست دارین فقط حتما فیله باشه بدون هیچ استخوانی چهار تکه پودر سیر یک ق چ پودر تخم گشنیز نصف ق چ فلفل سیاه یک سوم ق چ اب لیمو تازه یک ق غ نمک به میزان لازم ارد سفید یک لیوان ارد سوخاری ادویه دار یک لیوان تخم مرغ یک عدد درشت مواد سس تارتار: مایونز یک پیمانه خیار شور نگینی یک سوم لیوان پیاز کاملا ریز شده یک سوم پیمانه پاپریکا . فلفل سیاه پودر سیر.نمک به میزان لازم لیمو تازه دو عدد معادل دو ق غ گشنیز یا جعفری تازه چاپ شده دو تا سه ق غ

اشتراگ‌گذاری با دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات مشابه

برای اطلاع و شرکت در دوره‌های غیر حضوری مینا گلیج کلیک کنید.

×