مواد لازم:

فیله ماهی تیلاپیلا هر هر فیله ماهی که دوست دارین فقط حتما فیله باشه بدون هیچ استخوانی چهار تکه پودر سیر یک ق چ پودر تخم گشنیز نصف ق چ فلفل سیاه یک سوم ق چ اب لیمو تازه یک ق غ نمک به میزان لازم ارد سفید یک لیوان ارد سوخاری ادویه دار یک لیوان تخم مرغ یک عدد درشت مواد سس تارتار: مایونز یک پیمانه خیار شور نگینی یک سوم لیوان پیاز کاملا ریز شده یک سوم پیمانه پاپریکا . فلفل سیاه پودر سیر.نمک به میزان لازم لیمو تازه دو عدد معادل دو ق غ گشنیز یا جعفری تازه چاپ شده دو تا سه ق غ
Schnitzel Fish

دستور غذا

طرز تهیه سس تارتار:
همه مواد رو داخل مخلوط کن میریزیم و خوب مخلوط میکنیم اگه دوس داشتید رژیمی باشه مایونز روونصف کنید و نصف ماست کم چرب بزنید .برای طعم قوی تر کمی پودر خردل یا سس خردل اضافه کنید بهبههه این سس بسیاار خوشمزه و مناسب غذاهای دریاییه

طرزتهیه شنیسل :
فیله های ماهی رو داخل کاسه بریزید و تمام ادویه ها و اب لیمو رو اضافه کنید و خوب مزه دار کنید
حدود یکساعت بمونه تا خوب طعم بگیره
مواد سوخاری رو اماده میکنیم تو پستهای قبلم توصیح دادم این روش صحیح ترین روش سوخاریه
ارد ها رو جدا گونه داخل کاسه بریزید تخم مرغ رو با چنگال خوب بزنید تا از لختگی در بیاد
در همین حین تابه رو با مقداری روغن رو روی حرارت بزارین تا با شعله متوسط کاملا داغ بشه اصلا روغن رو با شعله زیاد داغ نکنید
خوب حالا فیله های مزه دار شده رو اول داخل آرد سفید میغلطونیم بعد داخل تخم مرغ میغلطونیم بعد داخل پودر سوخاری سپس داخل روغن داغ میندازیم تا سرخ بشن فقط حرارت متوسط باشه تا کاملا مغز پخت بشن و خوب رنگ بگیره و خوشرنگ بشن بعد سرخ شدن روی حوله کاغذی میچینیم تا روغن اضافه کشیده بشه و داخل ظرف سرو میچینیم و با سس و دور چین سیب زمینی آب پز یا گریل شده یا پوره سده سرو میکنیم
من کنارش سبزی پلو هم سرو کروم
نوش جاااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − هفت =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من