چلو ماهیچه

مواد لازم:

ماهیچه گوسفند یا گوساله من اینجا از ماهیچه گوسفند استفاده کردم که خیلی لذیذه برنج پنج پ پیاز درشت دو عدد رب گوجه فرنگی دو ق غ زعفران دم کرده له میزان لازم هویج یک عدد متوسط نمک و فلفل سیاه .دارچین .برگ بو به میزان لازم زرشک به میزان لازم چاشنی در صورت تمایل .اب لیمو تازه یک ق غ
Chloe muscle

دستور غذا

پیاز رو رنده درشت میکنیم رو حرارت میگذاریم مقداری روغن به پیاز اضافه کرده رنگ پیاز که طلایی روشن شد گوشت را به پیاز اضافه میکنیم حرارت خوب مخلوط میکنیم تا اب پیاز به خورد گوشت برود وقتی پیاز کاراملی شد و رنگ گوشت برگشت تمام ادویه را به جز نمک به گوشت اضافه میکنیم مقداری تفت میدیم تا عطر ادویه ها بلند شود سپس مقداری اب روی گوشت میریزیم حدود یک لیتر. هویج را به چند تکه تقسیم کرده داخل آب گوشت می ریزیم. اجازه میدهیم تا گوشت پخته شود حدود سه ساعت پخت کامل گوشت طول میکشد
بعد از دو ساعت رب را داخل تابه با مقدار خیلی کمی روغن خوب تفت میدهیم تا بوی خامی آن از بین برود سپس رب و زعفران را به گوشت اضافه میکنیم نمک گوشت را هم اضافه کرده و در صورت تمایل آب لیمو
دوباره اجازه میدهیم پخت کامل شود و خورشت جا بیفتد و در نهایت اب گوشت خووب غلیظ شود
برنج را هم ابکش و دم میگذاریم
زرشک را هم از قبل پاک و میشوییم وبا مقداری روغن تفت میدهیم در صورت تمایل کمی شکر اضافه میکنیم
نحوه سرو
مقداری پلو سفید داخل دیس میکشیم سپس مقداری گوشت و اب گوشت در نهایت دوباره برنج و گوشت و پلو زعفرانی و زرشک
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × پنج =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من