مرع را با اب زعفران آب پیاز و نمک و زردچوبه و ادویه ها ماساژ داده دو ساعت داخل یخچال استراحت دهید
سپس داخل کمی کره و روغن در حد طلایی سرخ کنید
سپس اب پیاز مرینیت رو اضافه کنید در تابه رو گذاشته تا ۱۵ دقیقه پخت شود
بعد این تایم اب پرتقال طبیعی یا نکتار اضافه شود
در صورت نکتار اب لیمو برای بالانس مزه اضافه شود چون نکتار شیرین است
در تابه گذاشته تا مرغ پخته و سس غلیظ شود
در کنار برنج زعفرانی سرو شود
نوش جان
مواد لازم:
مرغ خرد شده چهار تکه
آب پیاز نصف لیوان
زعفران دم کرده غلیظ به میزان لازم
نمک . فلفل . مرزن جوش
آب لیمو ترش تازه به عنوان بالاس مزه در صورت استفاده از اب پرتقال صنعتی ( نکتار)
آب پرتقال طبیعی یک و نیم لیوان
آب پرتقال صنعتی (نکتار) یک لیوان
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 3.7 / 5. شمارش آرا: 6
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی