کالباس مرغ

مواد لازم:

گوشت سینه مرغ 600 گرم ران مرغ 400 گرم سیر 6 الی 8 حبه تخم مرغ 2 عدد آرد سفید 4 ق س سر پر شیر خشک پنیری 6 ق س سرپر نشاسته ذرت 4 ق س سرپر گلوتن 2 ق س سرصاف نمک یک قاشق غ روغن مایع 10 ق س اسانس دود چند قطره البته در صورت تمایل طعم خوبی میده پوره یخ 10 ق س تکه نمایشی: به دلخواه ... سلیقه من قارچ اسلایس نازک 200گرم هویج 2 عدد متوسط زیتون اسلایس نازک 150 گرم بیکن گوشت :100 گرم ادویه: پودر سیر 1 ق چ هل 2/1 ق چ فلفل سفید 1 ق چ فلفل قرمز 1/2 ق چ زنجبیل 1/2 ق چ جوز 4/1 ق چ قولنجان 4/1 ق چ سولنجان 4/1 ق چ میخک 8/1 ق چ آویشن 2/1 ق چ قولنجان و سولنجان ریشه هستن بدین بیرون اسیاب کنن
Chicken sausages

دستور غذا

ابتدا گوشت های چرخ شده را در غذاساز ریخته و سیرله شده تخم مرغ و نمک و ادویه ها روغن را اضافه کرده و باهم مخلوط میکنیم آردها و سپس اب یخ . را افزوده و میکس میکنیم تا مواد خیلی خوب باهم مخلوط شوند. در این مرحله کاملا مواد باید خووب داخل غذاساز هم بخورن تا یه خمیر بسیار چسبنده و منسجمی بدست اید مطابق کلیپ
در این مرحله تکه های نمایشی را افزوده (قارچ،زیتون،بیکن،هویج) با قاشق یا دست مخلوط کنید سپس غلاف مخصوص را پر کرده خوب منسجم بشه هواستون باشه هوا داخلش نره سپس بخار پز کنید به مدت یک ساعت
اگر غلاف دم دست ندارین داخل قالب لوف مطابق کلیپ بریزید و و خوب فشار بدین
داخل قالب پر بشه برای مطمین شده یه کیسه فریزر روی مواد قالب بزارید با دست روی مواد فشار بدین تا مطمئن بشید کاملا فشره و پر شده
اگر اینکار به خوبی انجام نشه و جای خالی بجا بمونه هوا میکشه به اصطلاح و در اخر کارتون جایهای خالی حفره اینجاد میشه و کارتون زیبا از کار در نمیاد
در اخر کار روی قالب فویل بکشید
قاب رو داخل یه ظرف با گنجایش دو برابر خودش قرار بدین داخل ظرف اب بریزید تا نیمه قالبتون قرار بگیره
مطابق کلیپ
قالب رو داخل فر از گرم شده با درجه ۱۹۰ به مدت یک ساعت و نیم قرار بدید
نشانه های پختم کالباس از دیواره قالب جدا شده سطحشم پخته و منسجمه
بعد از فر در بیارین اجازه بدین یک ساعت استراحت کنه کامل خنک بشه بعد فویل رو بردارین و کالباس رو برش بزنین
به مقدار خوراکتون اسلایس کنین بقیشو تو همون قالب بزارین و روکش بپیچین یا تو ظرف در بسته بزارین
چون غلاف ندارن تو مجاورت آب میان بافتی از بین میره و سطحش خشک میشه
کپی بدون ذکر منبع ممنوع !!

نکات کالباس مرغ مغزدار
سینه و ران مرغ چربی گرفته
و دوبار چرخ بشه
حتما بصورت نیمه منجمد و کاملاا خنک استفاده بشه تا نتیجه کارتون خوب در بیاد
شیر خشک پنیری به اسم آب پنیر در لوازم قنادی موجوده
قارچ حتما اسلایس بشه وبا نمک و کمی اب لیمو بلانچ بشه کاملا خشک باشه و به هیچ وجه آب نداشته باشه
هویج با کمی نمک پخته و و نگینی خرد بشه ابش کاملا خشک بشه
همشون کاملا خنک باشن بهتره از شب قبل انجام بدید اینارو
نمک و ادویه رو میتونین بیشتر هم بریزید من بیشتر زدم
در مورد پودر یخ منظور اب کااااملا یخ هست داخل لیوان اب چند تکه یخ بندازین یخ که شد از اون اب استفاده کنید
حتما اب یخ مرحله اخر اضافه بشه
اسانس دود رو کمتر هم میتونین بزنین من کمتر زدم
در مورد غلاف زدن که خیلی مهمه هوا نره
غلاف رو کاملا جمع کنید مث زمانی که میخواین جوراب بپوشین از مواد داخل قیف بریزین کمی داخل غلاف بریزین کاملا با دست فشرده کنین دوباره مواد دوباره فشرده الی آخر …
و با بست یا نخ نسوز ببندین
تکه های نمایشی اخرین مرحله اضافه میشن و با دست هم میخورن تو غذاساز نریزین!!!
بعد از فر اجازه بدین یک ساعت استراحت کنه کامل خنک بشه بعد فویل رو بردارین و کالباس رو برش بزنین
به مقدار خوراکتون اسلایس کنین بقیشو تو همون قالب بزارین و روکش بپیچین یا تو ظرف در بسته بزارین
چون غلاف ندارن تو مجاورت آب میان بافتی از بین میره و سطحش خشک میشه
کپی بدون ذکر منبع ممنوع !!

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 4

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 3 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من