من مرغ کوچیک انتخاب کردم هم گوشتش لذیذتره هم زودتر میپزه
مرغو خوب پاک میکنیم و تمیز میشوییم
سپس مرغ رو به پشت برمیگردونیم بعد با چاقوی تیز از پایین تا بالای کمر میبریم و جدا میکنیم طبق فیلم
سپس با نمک و فلفل سیاه و قرمز و پاپریکا و پودر سیر و ادویه جوجه و اب زعفران و پیاز خرد شده و نصف اب لیمو تازه خوب همه جا شو مزدار میکنیم یدونه هویج خلال کنین چند تا گوجه چری من بامیه ریز و تازه هم ریختم و همینطور چند تا سیب زمینی ریز یا درشت خرد شده خوب این مواد رو بزارید بامرغ دو ساعت بمونن تا مزه بگیرن
سپس مرغ رو به سینه تو ظرف مورد نظر پهن کنید و سبزیجات رو دورش بریزید یه استکان کوچیک اب اضافه کنید روی ظرف رو فویل بکشید و داخل فر داغ با درجه ۱۸۰ به مدت یکساعت تا یکساعت و نیم پخت کنید
هر نیم ساعت از فر خارج کرده از عصاره که کف ظرفه روی مرغ بریزید تا سس به تمام قسمت گوشتدمرغ نفوذ کنه و خشک نشه درپایان پخت از فر خارج کرده و امتحان میکنیم گوشت مرغ پخته یا خیر خلال دندان را داخل ران مرغ فرو کنید اگر راحت فرو رفت و از سوراخ خلال شده اب پس نداد مرغ پخته شده
زیر گریل قرار میدیم تادسطحشم برشته بشه
سپس داخل ظرف سرو بکشید سبزیجاتم دورش بچینید .اگه رژیمی سرو میکنید که اماده سروه
اگه با چلو سرو میکنید با سس مرغ که داخل ظرف مونده و چلو زعفرانی سرو میکنید
نوش جااان
مواد لازم:
مرغ
سیب زمینی
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی