تهچین( ته‌انداز )بال مرغ

تهچین( ته‌انداز )بال مرغ

مواد لازم

بال مرغ ۵۰۰ گرم پیاز یک عدد ادویه نمک یک ق م فلفل سیاه یک ق چ پاپریکا یک ق چ پودر انبه یک ق چ زردجوبه یک ق م پودر تخم گشنیز یک چ آب زعفران یک ق غ

اشتراگ‌گذاری با دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات مشابه

برای اطلاع و شرکت در دوره‌های غیر حضوری مینا گلیج کلیک کنید.

×