تهچین( ته‌انداز )بال مرغ

مواد لازم:

بال مرغ ۵۰۰ گرم پیاز یک عدد ادویه نمک یک ق م فلفل سیاه یک ق چ پاپریکا یک ق چ پودر انبه یک ق چ زردجوبه یک ق م پودر تخم گشنیز یک چ آب زعفران یک ق غ
Chicken wings

دستور غذا

در ابتدا بال مرغ رو با پیاز خرد شده و نمک و فلفل سیاه و پودر انبه و پودر پاپریکا و زردچوبه و پود تخم گشنیز و آب زعفران خوب مخلوط میکنیم و ماساژ میدیم
روشو میپوشونیم و دو ساعت تو یخچال میزاریم
برنج رو که از قبل خیس کردیم میپزیم و ابکش میکنیم
بال مرغها رو داخل کمی روغن سرخ میکنیم خیلط سرخ نشه در حد نیم سرخ طلایی
مواد تهدیگ تهچین :
تخم مرغ یک عدد

تخم مرغ رو داخل کاسه بشکونین و با نمک و فلفل سیاه با چنگاه بزنین تا لخته ها باز بشن و یکدست بشه بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم و همینطور زعفران غلیظ
در اخر مقداری برنج ابکشی خنک خوب مخلوط،میکنیم
داخل قابلمه رو چرب میکنیم
بال مرغها رو میچینیم روش مواد تهچین خوب فشرده میکنیم
روش برنج سفید دمکنی میزاریم حرارت کم یک ساعت و نیم تا تهجین بسته و بال پخته بشه
بعد داخل ظرف سرو برمیگردونیم

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + چهارده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من