استیک مرغ

مواد لازم:

سینه مرغ دو عدد پیاز خلالی یک عدد نمک و فلفل نیمکوب . پاپریکا سس ورچستر دو ق غ یا سرکه سفید یا آب لیمو تازه و روغن زیتون سایدیش: قارچ خرد شده .کلم بروکسل ذرت
Chicken steak

دستور غذا

سینه مرغ رو بی استخوان کرده یا بکوبید یا چند برش نسبتا عمیق به مرغ بزنید طوری که به انتها نرسه سپس با پیاز خلالی نمک و فلفل و پاپریکا و سس ورچستر و روغن زیتون خوب مزه دار میکنیم قارچ خرد شده رو هم مخلوط مواد میکنیم در ظرف رو بزارید داخل یخچال حدود دو سه ساعت
ذرت رو با مقداری نمک و فلفل بخار پز کنید و حلقه کنید
بروکسل رو خوب بشویید و برش بزنید و با مقداری اب جوش و نمک بلانچ کنید پنج دقیقه کافیه
تابه گریل رو چرب و داغ میکنیم سینه مرغ رو رو صفحه گریل میزاریم سبزیجات پخته و قارچ رو هم کنارش دو سمتش خوب رست بشه
هر سمت مرغ حدود هفت تادهشت دقیقه پخت میشه
من یه بشقاب با برنج قهوه ای سرو کردم یه بشقاب با سبزیجات رست شده
در مورد برنج قهوه ای حتما دو سه ساعت خیس بخوره به ازای یک پیمانه برنج سه تا چهار پیمانه اب لازمه بسته به برنجتون داره تازه یا کهنه
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + 13 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من