توت رو خوب بشویید ساقه و برگ توت رو جدا کنید با شکر مخلوط کنید و داخل یخچال یه شب بزارید بمونه تا حسابی اب پس بده
بعد با بلندر پوره کنید رو حرارت قرار بدید
حرارت متوسط باشه شروع به کف کردن کرد با قاشق اروم کف ها رو بردارید
حدود یک ربع تا بیست دقیفه طول میکشه تا خوب قوام بیاد
پودر ژلاتین را با مقداری اب سرد مخلوط کرده و داخل مایکرو یا بخار اب شفاف میکنیم
مارمالاد که غلیظ شد ژلاتین رو اضافه میکنیم دو تا قل زد از رو حرارت بردارید اجازه بدید خنک بشه بعد داخل شیشه تمیز ریخته و درشو محکم ببندین
مواد لازم:
توت فرنگی کاملا رسیده یک کیلو
شکر یک کیلو
پودر ژلاتین یک ق غ
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی