مارمالاد توت فرنگی

مواد لازم:

توت فرنگی کاملا رسیده یک کیلو شکر یک کیلو پودر ژلاتین یک ق غ
Strawberry marmalade

دستور غذا

توت رو خوب بشویید ساقه و برگ توت رو جدا کنید با شکر مخلوط کنید و داخل یخچال یه شب بزارید بمونه تا حسابی اب پس بده
بعد با بلندر پوره کنید رو حرارت قرار بدید
حرارت متوسط باشه شروع به کف کردن کرد با قاشق اروم کف ها رو بردارید
حدود یک ربع تا بیست دقیفه طول میکشه تا خوب قوام بیاد
پودر ژلاتین را با مقداری اب سرد مخلوط کرده و داخل مایکرو یا بخار اب شفاف میکنیم
مارمالاد که غلیظ شد ژلاتین رو اضافه میکنیم دو تا قل زد از رو حرارت بردارید اجازه بدید خنک بشه بعد داخل شیشه تمیز ریخته و درشو محکم ببندین

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 15 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من