توت رو خوب بشویید ساقه و برگ توت رو جدا کنید با شکر مخلوط کنید و داخل یخچال یه شب بزارید بمونه تا حسابی اب پس بده
بعد با بلندر پوره کنید رو حرارت قرار بدید
حرارت متوسط باشه شروع به کف کردن کرد با قاشق اروم کف ها رو بردارید
حدود یک ربع تا بیست دقیفه طول میکشه تا خوب قوام بیاد
پودر ژلاتین را با مقداری اب سرد مخلوط کرده و داخل مایکرو یا بخار اب شفاف میکنیم
مارمالاد که غلیظ شد ژلاتین رو اضافه میکنیم دو تا قل زد از رو حرارت بردارید اجازه بدید خنک بشه بعد داخل شیشه تمیز ریخته و درشو محکم ببندین