گراتن اسفناج و سیب‌زمینی

مواد لازم:

اسفناج یک کیلو قارچ ۲۵۰ گرم سیب زمینی ریز نیم کیلو پیاز قرمز یک عدد سیر دو حبه درشت سس بشامل یک لیوان پر نمک و فلفل سیاه به میزان لازم پنیر خامه پنجاه گرم پنیر موزرلا صد گرم
Spinach and Potato Gratin

دستور غذا

اسفناج رو خرد کره بپزید
سیب زمینی را شسته بپزید سپس پوست بگیرید
قارچ را اسلایس و تفت دهید
پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید در حد سبک شدن سیر له شده را اضافه کنید عطر سیر که بلند شد اسفناج پخته را اضافه کنید و خوب تفت بدید حدود ده دقیقه هیچگونه ابی نداشته باشه نمک و فلفل را اضافه میکنیم
داخل ظرف مورد نظر یک سوم سس بشامل میریزیم نیمی از سیب زمینی ها را کف میچینیم کمی فلفل و نمک روی سیب زمینی ها بپاشید
سپس قارچا را روی سیب زمینی پخش کنید بعد اسفناج پخته را بریزید در اخر ما بقی بشامل بقیه سیب زمینی را روی مواد بچینید کمی داخل مواد فرو کنید پنیر خامه را بریزید ظرف را بدون پوشش داخل فر داغ با درجه ۲۰۰ به مدت پانزده دقیقه قرار دهید سپس خارج کنید و پنیر پیتزا بپاشید دوباره داخل فر در حدی که روی پنیر طلایی شود
طعم بسبار خوشمزه و بافتی فرش داره حتمااا تست کنید

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش − 3 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من