اسفناج رو خرد کره بپزید
سیب زمینی را شسته بپزید سپس پوست بگیرید
قارچ را اسلایس و تفت دهید
پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید در حد سبک شدن سیر له شده را اضافه کنید عطر سیر که بلند شد اسفناج پخته را اضافه کنید و خوب تفت بدید حدود ده دقیقه هیچگونه ابی نداشته باشه نمک و فلفل را اضافه میکنیم
داخل ظرف مورد نظر یک سوم سس بشامل میریزیم نیمی از سیب زمینی ها را کف میچینیم کمی فلفل و نمک روی سیب زمینی ها بپاشید
سپس قارچا را روی سیب زمینی پخش کنید بعد اسفناج پخته را بریزید در اخر ما بقی بشامل بقیه سیب زمینی را روی مواد بچینید کمی داخل مواد فرو کنید پنیر خامه را بریزید ظرف را بدون پوشش داخل فر داغ با درجه ۲۰۰ به مدت پانزده دقیقه قرار دهید سپس خارج کنید و پنیر پیتزا بپاشید دوباره داخل فر در حدی که روی پنیر طلایی شود
طعم بسبار خوشمزه و بافتی فرش داره حتمااا تست کنید