مواد لازم:

تخم مرغ : ١عدد شير : يك ليوان شكر : نصف ليوان كره : ١٠٠ گرم نمك : يك هشتم قاشق چايخوري پودر خمير مايه فوري : ١ قاشق غذاخوري سرخالي اب گرم یک سوم لیوان آرد : حدود ۵ ليوان
shirmal bread

دستور غذا

پودر خمیر مایه را با یک سوم لیوان آب گرم ( که انگشت گرم شود ولی نسوزد ) مخلوط کرده یک قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کرده و در جای گرم به مدت ده دقیقه قرار میدهیم تا خمیر مایه عمل کند
درون ظرف گودی تخم مرغ ، کره آب شده ، شیر ولرم ، شکر و مخمر آماده رامخلوط میکنیم آرد و نمک را سه بار الک میکنیم تا سبک بشه و کمی هوا بخوره
کم کم ارد و اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست آید اگر خمیر شل بود بهش مقدار بیشتری ارد اضافه میکنیم ولی خمیر نهایی خیلی کم چسبناک و لطیف هست روی ظرف رو سلفون میکشیم و به مدت سه ساعت بهش استراحت میدیم ، بعد از مدت خمیر رو به هر شکلی که خواستیم در میاریم ،
من دو مدل زدم
چونه چهل گرمی گرفتم داخل قالب دونات گذاشتم
چونه پنجاه گرمی گرفتم با وردنه به شکل مستطیل به عرض قالب لوفم باز کردم و سپس مستطیل رو رول کردم و داخل قالب کنار هم چیدم تا اخر
روی قالب ها رو بپوشونین به مدت ده دقیقه
سپس رومال میزنیم
زرده تخم مرغ و زعفرون و یه قاشق عسل یا شربت بار و مخلوط میکنیم و رومال میزنیم و اگر دوست داشتید از کنجد ، سیاه دونه و … روش میپاشیم داخل فر ۱۷۵ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه میزاریم بستگی به حرارت فر هم داره خودتون باید چک کنید در اخر نیاز بود کمی زیر گزیل قرار بدید ( داخل فر یه ظرف آب میگذاریم تا باعث لطافت نان بشه

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 3 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من