دو عدد تخم مرغ را داخل ظرفی بشکونید و با چنگال خوب بزنید کمی نمک و فلفل و پاپریکا بزنید
تابه رو با مقداری کره چرب کنید رو حرارت بزارید
نان برگر از برش بزنید ولی قطع نکنید!
تخم مرغ زده شده را مرکز تابه بریزید خیلی کم که بسته شد نان برگر را روی تخم مرغ تو تابه بزارید اجازه بدید تخم مرغ بپزه بعد با کمک کفگیر تخم مرغ و نان رو برگردونید اون سمت داخل تابه سپس پنیر را روی تخم مرغ و نان بچینید ژامبون و سس در نان رو برگردونید و ببندید دوباره نان رو برگردونید با کمک دست تا کفگیر کمی رو نون فشار بیارید تا منسجم بشه و پنیر آب بشه بعد از یک دقیقه داخل ظرف سرو گذاشته و برش بزنید و نوش جااان