مربای زرشک

مواد لازم:

زرشک تازه و پاک کرده نیم کیلو شکر یک کیلو نیم تا هفتصد گرمم جا داره بنا به ذائقتون اگه شیرین دوست دارید وانیل نصف ق چ اب یک لیوان
Barberry jam

دستور غذا

زرشک رو با دقت پاک کنید و خوب بشورید
شکر رو قاطیش کنید بزارید دو ساعت تو یخچال بمونه
سپس رو حرارت متوسط بزارید به محض جوش اومدن شعله رو مقداری کم کنید تا شکر اروم ذوب بشه سعی کنید زرشک رو زیاد هم نزنید تا له نشه
حدودا نیم ساعت طول میکشه تا شربت نسبتا غلیظ بشه (شربت اضافه رو میگیریم )و اجازه میدیم تا غلیظ بشه . مربای زرشکمون اماده است

اون شربتی که برداشتیم رو با مقداری یخ و اب مخلوط میکنیم و نوش جان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 4 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من