اناربیج گیلانی

اناربیج گیلانی

مواد لازم

گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم گردو میکس شده ۲۵۰ گرم سبزی شامل چوچاق خالواش گشنیز و جعفری و نعناع و ریحان سیر تازه و برگ سیر. ۲۵۰ اب انار یک لیوان اب گرم دو لیوان پیاز. یک عددرنده ریز ادویه شامل زردچوبه فلفل سیاه و نمک رب انار دو قاشق در صورت تمایل از رب الوچه ترش از هر کدوم یک قاشق

اشتراگ‌گذاری با دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات مشابه

برای اطلاع و شرکت در دوره‌های غیر حضوری مینا گلیج کلیک کنید.

×