مواد لازم:

گوشت دنده گوسفندی یک کیلو پیاز یک عدد زعفران به میزان لازم زرشک به میزان لازم ادویه : فلفل بهار ۳ عد فلفل سیاه یک ق مرباخوری برگ بو دو عدد چوب دارچین یک شاخه زردچوبه یک قاشق مرباخوری زنجبیل یک قاشق چایخوری ادویه گوجه یک قاشق مرباخوری پاپرزکا یک قاشق مرباخوری نمک به میزان لازم اب نارنج یا لیمو یک قاشق غذاخوری به دلخواه
chelo dande

دستور غذا

پوسته های روی دنده رو جدا کنید اگر درصد چربی روی دنده ززاد بود یک لایه جرا کنین
ادویه ها رو میکس کرده و کل پشت رو دنده و با ادویه ماساژ بدین
داخل تابه یا قابلمه بدون روغن از،سمت چرری سرخ کنید بعد برگردونین سمت بعدم سرخ کنین پیاز،خرد شده رو اضافه کنین یکم سبک شد مقددری زعفران دمکرده اضافه میکنیم اب جوش اضاقه ک ده سه ساعت بعد جوش تازم پخت بدین در مرحله اخر نمک و اب لیمو و کمی زعفردن اضافه میشه
اب گوشت که غلیظ شد اماده است
در کنارش یه چلو دم میزارزم و با زرشک و زعفرون تزیین میکنیم
نوش جان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 3.7 / 5. شمارش آرا: 15

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 4 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من