۱ برای درست کردن این غذا بهتره یوفکای مثلثی تهیه کنید اگه هم مستطیل داشتید میتونید به صورت مثلثی برش بزنید ینی دو تا مثلث مطابق عکس
۲ یوفکا را از قسمت قاعده مثلث یک سیخ چوبی یا نی گذاشته و رول کنید و بعد سیخ یا نی را دربیاورید قسمت انتهایی را میتوانید با آب کمی خیس کنید تا خوب بچسبد اینطوری رولها قشنگتر دیده میشوند
۳ یوفکا ها را بعد از رول کردن در روغن زیاد سرخ کنید تا طلایی شوند. داخل تابه کره را ریخته و پیاز خورد شده را اضافه کنید کمی که تفت خورد گوشت چرخی هم اضافه کنید و تفت دهید
۴ فلفل ریز خورد شده را هم اضافه کنید ادویه های گفته شده در دستور هم اضافه کنید و رب بزنید
۵ آب را اضافه و چند دقیقه بگذارید تا خوب بپزد و آبش جمع شود
۶ غذای ما تقریبا آمادست .یک ظرف سرو را انتخاب و یوفکاها را دور بچینید و ماست را مرکز ظرف بریزید و روی ماست سیردار گوشت را بریزید و با جعفری تزیین کنید.
پ.ن:
ماست چکیده رو بهش سیر له شده اضافه کنید که عطر و بوی تازه ای داره کمی که بمونه طعم میگیره
میتونید از ماست های سیردار آماده هم استفاده کنید
نوش جان