مواد لازم:

خمیر یوفکا آماده ۱ بسته گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز بزرگ ۱ عدد فلفل دلمه ای ۲ عدد رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری کره آب شده ۱ قاشق غذا خوری آب ۱ لیوان ماست‏ سیردار ۳۰۰ گرم آویشن ۱ قاشق چای خوری پودر سیر ۱ قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق چای خوری فلفل ۱/۲ قاشق چای خوری زیره ۱/۲ قاشق چای خوری جعفری خردشده برای تزیین ۲ قاشق غذا خوری
Turkish food

دستور غذا

۱ برای درست کردن این غذا بهتره یوفکای مثلثی تهیه کنید اگه هم مستطیل داشتید میتونید به صورت مثلثی برش بزنید ینی دو تا مثلث مطابق عکس
۲ یوفکا را از قسمت قاعده مثلث یک سیخ چوبی یا نی گذاشته و رول کنید و بعد سیخ یا نی را دربیاورید قسمت انتهایی را میتوانید با آب کمی خیس کنید تا خوب بچسبد اینطوری رولها قشنگتر دیده میشوند
۳ یوفکا ها را بعد از رول کردن در روغن زیاد سرخ کنید تا طلایی شوند. داخل تابه کره را ریخته و پیاز خورد شده را اضافه کنید کمی که تفت خورد گوشت چرخی هم اضافه کنید و تفت دهید
۴ فلفل ریز خورد شده را هم اضافه کنید ادویه های گفته شده در دستور هم اضافه کنید و رب بزنید
۵ آب را اضافه و چند دقیقه بگذارید تا خوب بپزد و آبش جمع شود
۶ غذای ما تقریبا آمادست .یک ظرف سرو را انتخاب و یوفکاها را دور بچینید و ماست را مرکز ظرف بریزید و روی ماست سیردار گوشت را بریزید و با جعفری تزیین کنید.
پ.ن:
ماست چکیده رو بهش سیر له شده اضافه کنید که عطر و بوی تازه ای داره کمی که بمونه طعم میگیره
میتونید از ماست های سیردار آماده هم استفاده کنید
نوش جان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 4 / 5. شمارش آرا: 4

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + 13 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من