سینه مرغ را بی استخوان کرده و به دو نیم میکنیم و با ادویه های ذکر شده و سیر و پوست لیمو و اب لیمو و برگ رزماری خوب ماساژ میدهیم و اجازه میدهیم خوب مزه بگیرد حدود سه ساعت
مواد میانی سلیقه ایه .میتونید از جعفری و پنیر خامه یااسفناج و پنیر خامه . یا سبزیجات ژولین شده مث فلفل های رنگی هویج و مارچوبه و قارچ وغیره .. استفاده کنید.
سینه مرغ رو از پهلو مطابق شکل برش نسبتا عمیق دهید ولی قطع نکنید مثل یه پاکت شود
از مواد میانی به همراه پنیر از هر برگ یک عدد داخل سینه مرغ پر کنید با کمک خلال دندان گوشت مرغ رو ببندید
داخل پودر سوخاری خیلی کم بغلطانید و داخل روغن خیلم کم سرخ کنید همینکه طلایی بشه کافیه داخل ظرفی که مناسب فر باشه قرار میدهیم
رب گوجه رو با نمک و ادویه تو همون تابه تفت میدهیم سسها را اضافه کرده کمی اب میریزیم تا یه سس نسبتا رقیقی بدست بیاد سس رو کف ظرف سینه مرغ میریزیم روی ظرف رو فویل کشیده
داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ به مدت نیم ساعت پخت میکنیم
بعد از فر خارج کرده از سس کف روی چیکن میریزیم و برش داده و داخل ظرف سرو میکشیم
برای دور چین من از سیب زمینی که کربوهیدارت این غذا رو کامل میکنه استفاده کردم و همینطور کیپر و لیمو ترش تازه
نوش جااان