بلغور رو میشوییم و یک ربع خیس میکنیم
پیاز را نگینی خرد کرده و خوب سرخ میکنیم
گوجه فرنگینی نگینی را به پیاز اضافه میکنیم
ادویه ها را اضافه کرده گوجه که تفت خورد و کمی ابش جمع شد رب رو اضافه کرده سپس بلغور را اضافه کرده کمی تفت داده سپس استاک یا آب مرغ رو اضافه میکنیم در ظرف رو میزاریم تا بجوش بیاد و بلغور شکفته بشه و ابش کشیده بشه یک ربع دم میزاریم
استیک مرغ
قبل پخت بلغور استیک رو مارینه میکنیم
ورقه های سینه مرغو مابین دو تاکیسه فریزر گذاشته کمی با بیفتک کوب میکوبیم طوری که به بافت گوشت آسیب نخوره سپس داخل ظرفی میریزیم پوست لیمو رو رنده میکنیم با مرغ مخلوط میکنیم همینطور اب لیمو نمک و ادویه و روغن زیتون و پودر سیر و رزماری خوب مالش میدیم
حدود یکی دو ساعت داخل یخچال بمونه
داخل تابه چدنی رو خیلی کم چرب میکنیم
اجازه میدیم تابه با حرارت کم دااغ داغ بشه
اصلا عجله برای داغ شدن تابه به خرج ندید .
استیکا رو از یخچال خارج کرده مواد روشو پاک میکنیم داخل تابه میزاریم حرارت متوسط باشه
هر سمت حدود سه تادچهار دقیقه خوب سرخ بشه
سپس همراه بلغور سرو میکنیم
این میزان موادی که ذکر شد برای چهار نفر بصورت رژیمی میباشد
بجای استاک میتونید از قرص مرغ بعلاوه یک لیتر اب استفاده کنید
بجای مرغ از گوشت و استاک گوشتم میتونید استفاده کنید
نوش جاان
مواد لازم:
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 2 عدد
رب فلفل چیلی ترکی=یک قاشق چایخوری
گوجه فرنگی، نگینی خرد شده 3 عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
بلغور شسته شده دو پیمانه
استاک مرغ یک لیتر
مواد لازم :
استیک مرغ
سینه مرغ برش خورده چهار عدد
لیمو ترش دو عدد
رزماری یه شاخه کوچک
روغن زیتون دو ق غ
سیر دو حبه
نمک و فلفل و پودر چیلی به میزان لازم
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی