نوکی

مواد لازم:

سیب زمینی چهار عدد متوسط که باید پخته بشه ۷۰ درصد پخت کافیه پوست بگیرین و خرد کنین داخل کاسه غذاساز بریزین (میتونین رنده هم بکنین) بعد بهش دو لیوان ارد اضافه کنین من از ارد سفید استفاده کردم یدونه تخم مرغ مقداری نمک و فلفل
noki

دستور غذا

تاریخچه نیوکی (gnocchi) که مرسوم‌ترین نوع آن با سیب‌زمینی درست می‌شود به شمال ایتالیا برمی‌گردد، جایی که به علت هوای سردتر کشت سیب‌زمینی در مقایسه با انواع غلات راحت‌تر بوده‌است.
جنس #نوکی یا #نیوکی از سیب زمینی با بافتی تقریبا نرم است

مواد لازم برای تهیه این خوراک خوشمزه
سیب زمینی چهار عدد متوسط که باید پخته بشه ۷۰ درصد پخت کافیه
پوست بگیرین و خرد کنین داخل کاسه غذاساز بریزین
(میتونین رنده هم بکنین)
بعد بهش دو لیوان ارد اضافه کنین
من از ارد سفید استفاده کردم
یدونه تخم مرغ
مقداری نمک و فلفل
دستگاه رو روشن کنین مواد میکس بشن
(میتونین با دست هم بزنین)
تبدیل بشه به یه خمیر چسبناک
روی سطح میزکار ارد پاشی بشه
خمیر رو روی سطح ارد پاشی انتقال بدین
روی خمیر ارد بریزین و کناره های خمیرو جمع کنین و یکم ورزش بدین خیلی کم و اروم
در حدی که خمیر جمع بشه
ولی یکم چسبندگی داره
خمیرو به چند قسمت تقسیم کنین
چونه کنین
تو این مرحله اگر مث من عجله دارین همون خمیرو برش میزنین
که کار باهاش یکم سخته چون خمیر چسبنده ایه
اگه نه نیم ساعت داخل فریزر بزارین (تو ظرف در بسته)خودشو بگیره
بعد شروع میکنین چونه ها رو لول کردن بصورت نوارهای باریک
مطابق فیلم بعد به هر سایزی دوست داشتید برش بزنین
من فکر میکنم یک و نیم نهایتا دو سانت کافیه
بعد داخل ارد بزنین تا بهم نچسبن
اگر برای یه وعدتون زیاد بود همین طور اردی میتونین تو ظرف دربسته فریز کنین
خوب قابلمه رو اب کنین و بزارین جوش بیاد بهش روغن و نمک اضافه میکنیم

یدونه سینه مرغو برش نواری زدم شما مینونین بند انگشتی خرد کنین
داخل تابه کره و کمی روغن ریخته دو تا سیر له شده رو اضافه کرده
عطرش بلند شد مرغ اضافه میشه
میزاریم تفت بخورن و بپزن یکم نمک و فلفل میزنیم
اب جوش اومد نیوکی ها رو داخل دیگ میریزیم
یکم هم میزنیم ده تا ۱۲ دقیقه اب قل بخورن
نشونه پختشم اینه میان سطح اب
پنج تا قارچ درشت رو خرد کرده به مرغاضافه میکنیم
سرخ بشن
حدود سیصد تا چهارصد گرم اسفناج حالا کمتر یا بیشترم میتونین خرد میکنیم به قارچ و مرغ اضافه میکنیم
تا اسفناجا سبک بشن و تفت بخورن
نیوکی ها ابکش میشن
یه لیوان خامه رو با نصف لیوان شیر باز میکنیم حل بشه به مرغ و اسفناج اضافه میکنیم
دو تا قل خورد
نیوکی رو اضافه میکنیم
ده تا ۱۲ دقیقه داخل مواد هم بخورن
پنیر پارمزان اضافهذمیکنیم
تیست مزه میگیریم
نمک و فلفل کم بود اضافه میکنیم
نیوکی داخل سس جا افتاد و
غلیظ شد داخل ظرف سرو میکشیم

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 2

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + هفده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من