موساکا

مواد لازم:

بادمجان سه عدد حلقه شده و سرخ شده گوشت چرخکره ۲۰۰ گرم پیاز یک عدد سرخ شده رب گوجه یک ق غ سیب زمینی پخته دو عدد متوسط قارچ یک بسته کوچک سس بشامل یک لیوان پنیر پیتزا به میزان لازم فلفل دلمه رنگی به دلخواه مقداری نمک و فلفل و ادویه کاری و پیتزا به میزان لازم
mosaka

دستور غذا

پیاز داغ میکنیم گوشت رو با پیاز تفت می دهیم نمک و ادویه اضافه میکنیم رب را تفت می دهیم مقداری اب میریزیم در حد حل شدن رب
بادمجانها را هم حلقه و سرخ میکنیم
قارچ را هم ورقه و تفت میدهیم
سیب زمینی اب پز شده را پوست گرفته و حلقه میکنیم و با نمک و فلفل مزه دار میکنیم
کف قالب مورد نطر را با روغن جامد کمی چرب میکنیم مقداری سس بشامل میریزیم
سیب زمینی ورقه شده رو کف قالب میچینیم
سپس مایه گوشتی رو میریزیم بعد بادمجان و قارچ در اخر بشامل و پنیر پیتزا
روی ظرف کاغذ فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۸۰ به مدت نیم ساعت
چند ثانیه آخر گریل رو روشن میکنیم پنیر طلایی شود
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 2

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 14 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من