کباب لبنانی

مواد لازم:

نمک،فلفل سیاه،قرمز و ادویه دلخواه میزان لازم پیاز (ریز_خرد شده_متوسط) پیاز 3 عدد گوشت مخلوط گوسفند و گوساله (چرخ کرده) 700گرم جعفری (خرد شده) 2 پیمانه
Lebanese Kebab

دستور غذا

همه مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم.
گوشت را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده،سپس سیخ می گیریم.
هم رو زغال میتونیم کباب کنیم هم تو تابه
لبنانیها با پیاز و جعفری و نان پیتا سرو میکنن
عالی و خوشمزه

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 3.2 / 5. شمارش آرا: 5

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 2 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من