کیش لورن

مواد لازم:

كره ١٣٠ گرم ارد ٢٦٠ گرم شير ۴ ق س نمک یک پنس زرده تخم مرغ ١ عدد مواد تاپینگ: پنیر گودا یک سوم پیمانه خامه یک پیمانه تخم مرغ سه عدد سوسیس کالباس خانگی خرد و رنده درشت شده ذرت کنسرو فلفل دلمه رنگی قارچ ورقه شده پیاز نمک فلفل سیاه .جوز هندی . اویشن پاپریکا
Kish Lauren

دستور غذا

کیش لورن یکی از غذاهای سنتی شرق فرانسه(ناحیه لورن) است که با خمیر بریزه، تخم مرغ و ژامبون دودی درست می شود.

طرز تهیه خمیر :
کره را با چنگال به خورد ارد می دهیم تا ارد به حالت پرک شود
سپس زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم و با نوک انگشت خمیر را ورز می دهیم شیر را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود سپس داخل نایلون پیچیده وبیست دقیقه در یخچال استراحت می دهیم سپی لای کاغذ روغنی یا مابین دو تا پلاستیک با وردنه به صخامت سه میلی متر باز می کنیم و در قالب مورد نظر پهن میکنیم
روی سطح خمیر را با چنگال سوراخ میکنیم داخل فر داغ درجه ۱۸۰ ده دقیقه پخت میکنیم خودش رو که گرفت بیرون میرارم
در همین حین که خمیر تو فر هست مواد تاپینگ رو اماده میکنیم
پیاز رو تفت میدیم سبک که شد فلفل دلمه رنگی و قارچ خرد شده رو اضافه میکنیم
ادویه ها رو اضافه میکنیم نیمی از سوسیس کالباس رو ضافه میکنیم تفت بخوره
بعد از رو حرارت برمیداریم تا خنک بشه
داخل ظرف دیگری تخم مرغ و خامه رو با مقداری نمک و فلفل خوب میزنیم بعد پنیر گودا رو اضافه میکنیم
من پنیر پیتزا هم مقداری ریختم
مواد که خنک شد داخلل مواد تخم مرغی میریزیم و داخل خمیر کیش از مواد پر میکنیم
داخل فر داغ با درجه ۱۸۰ به مدت بیست تا ۲۵
در حدی که مواد تاپینگ بسته بشه یکمم طلایی

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 2

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − شش =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من