کیش لورن یکی از غذاهای سنتی شرق فرانسه(ناحیه لورن) است که با خمیر بریزه، تخم مرغ و ژامبون دودی درست می شود.
طرز تهیه خمیر :
کره را با چنگال به خورد ارد می دهیم تا ارد به حالت پرک شود
سپس زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم و با نوک انگشت خمیر را ورز می دهیم شیر را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود سپس داخل نایلون پیچیده وبیست دقیقه در یخچال استراحت می دهیم سپی لای کاغذ روغنی یا مابین دو تا پلاستیک با وردنه به صخامت سه میلی متر باز می کنیم و در قالب مورد نظر پهن میکنیم
روی سطح خمیر را با چنگال سوراخ میکنیم داخل فر داغ درجه ۱۸۰ ده دقیقه پخت میکنیم خودش رو که گرفت بیرون میرارم
در همین حین که خمیر تو فر هست مواد تاپینگ رو اماده میکنیم
پیاز رو تفت میدیم سبک که شد فلفل دلمه رنگی و قارچ خرد شده رو اضافه میکنیم
ادویه ها رو اضافه میکنیم نیمی از سوسیس کالباس رو ضافه میکنیم تفت بخوره
بعد از رو حرارت برمیداریم تا خنک بشه
داخل ظرف دیگری تخم مرغ و خامه رو با مقداری نمک و فلفل خوب میزنیم بعد پنیر گودا رو اضافه میکنیم
من پنیر پیتزا هم مقداری ریختم
مواد که خنک شد داخلل مواد تخم مرغی میریزیم و داخل خمیر کیش از مواد پر میکنیم
داخل فر داغ با درجه ۱۸۰ به مدت بیست تا ۲۵
در حدی که مواد تاپینگ بسته بشه یکمم طلایی