بورک حلزونی

مواد لازم:

خمیر یوفکا بیکن ۱۵۰ گرم گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم ژامبون دودی ۱۰۰ گرم جعفری چاپ شدا یک چهارم پ سیر دو حبه پباز یک عدد پنیر موزرلا .فتا و پارمزان به میزان لازم نمک و فلفل سیاه کنجد یا خرفه برای تزیین به میزان لازم مواد رومال : ماست یک پ تخم مرغ یک عدد زعفران اب کرده دو ق غ کره نرم سی گرم
Helical burqa

دستور غذا

مواد رومال رو را هم مخلوط کروه و کنار میگذاریم
پیاز و سیر را رنده میکنیم و داخل کمی روغن تفت میدهیم گوشت را اضافه میکنیم تا خوب تفت بخورد سپس بیکن اسلایس شده و خرد شده را اضافه میکنیم نمک و ادویه را اضافه میکنیم در اخر ژامبون دودی از روی حرارت برمیداریم از حرارت که افتاد جعفری را اضافه میکنیم .خنک که شد پنیرها را رنده کرده و با مواد مخلوط میکنیم
یوفا مستطیل یا مربع نیاز داریم از رومال آماده با برس کامل روی خمیر میزنیم از مواد اماده یه سمت خمیر میریزیم خیلی مواد نریزید چون موقع حلزونی کردن پاره میشه
بهد شروع به رول شدن کنید و حلزونی بپیچید داخل قالب چرب شده کنار هم بچینید بقیه رومال را روی بورک ها میدهیم در اخر کنجد یا خرفه میپاشیم
روی قالب فویل کشیده و داخل فر داغ ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقبقه سپس فویل رو برداشته زیر گریل قرار میدهیم تا طلایی شود
نوش جااان
پ.ن: به سلیقه خودتون میتونید تو مواد اولیه از پوره گوجه یا رب هم اضافه کنید
میتونید مواد رو جایگزین سبزیجات کنید

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 4.3 / 5. شمارش آرا: 3

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 13 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من