بورک حلزونی

بورک حلزونی

مواد لازم

خمیر یوفکا بیکن ۱۵۰ گرم گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم ژامبون دودی ۱۰۰ گرم جعفری چاپ شدا یک چهارم پ سیر دو حبه پباز یک عدد پنیر موزرلا .فتا و پارمزان به میزان لازم نمک و فلفل سیاه کنجد یا خرفه برای تزیین به میزان لازم مواد رومال : ماست یک پ تخم مرغ یک عدد زعفران اب کرده دو ق غ کره نرم سی گرم

اشتراگ‌گذاری با دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات مشابه

برای اطلاع و شرکت در دوره‌های غیر حضوری مینا گلیج کلیک کنید.

×