کیک گوشت و بادمجان

مواد لازم:

مواد لازم جهت تهیه خمیر: تخم مرغ 4 عدد ماست 1لیوان آرد الک شده 2 لیوان روغن مایع 1/2 لیوان بکینگ پودر 2 ق مرباخوری نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم مواد میانی : پیاز درشت 1 عدد گوشت چرخ کرده 250-300 گرم فلفل و نمک و ادویه به میزان لازم رب گوجه 1 ق غذاخوری بادمجان نگینی خرد و سرخ شده دو عدد پنیر پیتزا به میزان لازم
Meat eggplant cake

دستور غذا

طرز تهیه مواد میانی:

پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید.گوشت را اضافه کرده و زردچوبه بزنید.آب گوشت که گرفته شد رب گوجه را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید. بادمجان ها را هم جدا سرخ کرده و به مواد گوشتی اضافه کنید

طرز تهیه خمیر:

تخم مرغ را با نمک و فلفل و روغن با همزن خوب بزنید ، سپس ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید و در نهایت آرد الک شده رو کم کم اضافه کرده و مواد رو خوب مخلوط کنید.تا یکدست شود
قالب مورد نظر را خوب چرب کنید نیمی از مواددکیک را داخل قالب ریخته مواد گوشتی خنک شده را روی سطح خمیر خوب پهن میکنیم مقداری پنیر پیتزا و اویشن میریزیم بقیه مداد کیک را روی سطح مواد پهن میکنیم
قالب را داخل فری که از نیم ساعت قبل رو درجه ۱۸۰ داغ شده طبقه وسط قرار میدهیم به مدت چهل دقیقه بعد این تایم چک کنید پخته بود از فر خارج کنید سرد که شد داخل ظرف سرو برگردونید
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 2.8 / 5. شمارش آرا: 4

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + 1 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من