پیراشکی گوشت

مواد لازم:

مواد لازم خمیر شیر یا آب ولرم ۱ و یک دوم لیوان شکر یک ق مرباخوری تخم مرغ ۱ عدد زرده یک عدد آرد سه تا چهار لیوان روغن مایع چهار قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری نمک ۱ ق چ
Meat dumplings

دستور غذا

طرز تهیه خمیر:
اول شیر ولرم رو با شکر مخلوط میکنیم بعد پودر خمیر مایه رو روش میپاشیم درپوش میزاریم و میزاریم تا عمل بیاد.
تخم مرغ و نمک و رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم بعد مخمر رو اضافه کرده و بدون اینکه هم بزنیم، نیمی از آرد الک شده رو روی مواد الک میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم سپس روغن مایع .
بقیه آرد رو تا جایی میریزیم که خمیر بدست نچسبه خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم بعد جمع کرده و روی میز کار رو ارد پاشی میکنیم و خمیر رو ده دقیقه ورز میدیم سپس خمیر را گرد و توپی میکنیم و داخل کاسه بزرگی میزازیم سطحشو با روغن برس میکشیم روی کاسه سلفون میکشیم و و با پارچه یا حوله ضخیم میپوشونیم تو جای گرم تو اشپزخونه قرار میدیم حدود دو ساعت
حجم خمیر دو تا سه برابر بشه
مواد میانی رو به سلیقه خودتون اماده کنید
من ترکیب سیر و پیاز و گوشت چرخ کرده و قارچ و فلفل رنگی استفاده کردم حتما در اخر روغن گیری بشه و بزارید کاملا سرد بشه
بعد با مقداری پنیر پیتزا مخلوط میکنیم
سپس خمیر رو هواگیری میکنیم (روس سطح کار چند دقیقه ورز میدیم)
خمیر رو چونه های ۳۰ گرمی میگیریم روشو میپوشونیم
خمیر رو با وردنه دایره نازک باز کنید از مواد یک قاشق نصف دایره بریزید قسمت دیگه خمیر رو روی قسمت مواد ریخته شده لب به لب فیکس کنید انگشتتون رو با آب مرطوب کنید و خمیرو خوب منسجم کنید
روی خمیر های پر شده رو ۱۵ دقیقه بپوشونید
فر رو داغ کنید از نیم ساعت جلوتر
رو حرارت ۱۸۵
یک عدد زرده و خامه رو مخلوط کنید با برس روی خمیر رو رومال کنید
داخل فر به مدت ۱۵ دقیقه پخت کنید در اخر نیاز بود کمی گریل بزنید
نوش جان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 3.7 / 5. شمارش آرا: 3

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 6 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من