مواد فلینگ رو اماده میکنیم
پیاز داغ میکنیم بعد سیر له شده و سپس گوشت چرخکرده و نمک و ادویه سپس قارچ خرد شده در اخر رب گوجه اضافه میکنیم و خوب همزده در ظرف رو بزارید گوشت پخته بشه
مواد فلینگ مرغ هم همین مراحل فقط بعد پیاز و سیر مرغ پخته شده و قارچ و کمی رب دیگه نیازی به پخت نداره
وقتی پخته و خنک شدن پنیر ها را اضافه کنید
فر را روشن کنید
تخم مرغ و پودر سیر و نمک و ادویه رو خوب با همزن بزنید تا پف کنه سپس ماست و روغن در حد مخلوط شدن همزن رو کنار بزارین ارد و بکینگ پودر رو که از قبل الک کردین در دو سه مرحله به موادتون اضافه کنید با لیسک ارام و دورانی هم بزنید
مواد را هم داخل کپسول کاپ کیک میتونید بریزید هم داخل قالب سیلیکون
من داخل هر دو ریختم کپسول رو داخل قالب کاپ کیک گذاشتم از مواد کیک یک سوم داخل کپسول ریختم کمی سس گوجه مرکز ریختم از مواد فلینگ روی خمیر ریختم و روشم پنیر ریختم
یه مدلم تو قالب ساوارین پختم مواد کیک رو تو قالب ساوارین ریختم کمی پنیر گودا داخلش گذاشتم
قالبها رو توی فر گذاشتم با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
سپس داخل قالب ساوارین رو با مواد گوشتی پر کردم روشم پنیر دوباره دو فر زیر گریل در حد اب شدن پنیر
نوش جااان