کاپ‌کیک گوشت و مرغ

مواد لازم:

آرد دو لیوان ماست نصف لیوان روغن مایع یک سوم لیوان تخم مرغ چهار عدد نمک و اویشن و پودر سیر مواد فلینگ شماره یک : گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم قارچ ۲۵۰ گرم پیاز یک عدد سیر یک حبه پنیر پیتزا یک دوم پیمانه پنیر گودا یک سوم پیمانه سس گوجه مقداری رب گوجه مقداری نمک و فلفل و زردچوبه .پاپریکا . و اویشن به میزان لازم مواد فلینگ شماره دو همه مواد بالا بجز گوشت چرخکرده که بجاش مرغ پخته شده با ادویه که بعد پختن ریز خرد میشه
Meat chicken cupcakes

دستور غذا

مواد فلینگ رو اماده میکنیم
پیاز داغ میکنیم بعد سیر له شده و سپس گوشت چرخکرده و نمک و ادویه سپس قارچ خرد شده در اخر رب گوجه اضافه میکنیم و خوب همزده در ظرف رو بزارید گوشت پخته بشه
مواد فلینگ مرغ هم همین مراحل فقط بعد پیاز و سیر مرغ پخته شده و قارچ و کمی رب دیگه نیازی به پخت نداره
وقتی پخته و خنک شدن پنیر ها را اضافه کنید
فر را روشن کنید
تخم مرغ و پودر سیر و نمک و ادویه رو خوب با همزن بزنید تا پف کنه سپس ماست و روغن در حد مخلوط شدن همزن رو کنار بزارین ارد و بکینگ پودر رو که از قبل الک کردین در دو سه مرحله به موادتون اضافه کنید با لیسک ارام و دورانی هم بزنید
مواد را هم داخل کپسول کاپ کیک میتونید بریزید هم داخل قالب سیلیکون
من داخل هر دو ریختم کپسول رو داخل قالب کاپ کیک گذاشتم از مواد کیک یک سوم داخل کپسول ریختم کمی سس گوجه مرکز ریختم از مواد فلینگ روی خمیر ریختم و روشم پنیر ریختم
یه مدلم تو قالب ساوارین پختم مواد کیک رو تو قالب ساوارین ریختم کمی پنیر گودا داخلش گذاشتم
قالبها رو توی فر گذاشتم با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
سپس داخل قالب ساوارین رو با مواد گوشتی پر کردم روشم پنیر دوباره دو فر زیر گریل در حد اب شدن پنیر
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 4.3 / 5. شمارش آرا: 4

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − 11 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من