طرز تهیه سس تارتار:
همه مواد رو داخل مخلوط کن میریزیم و خوب مخلوط میکنیم اگه دوس داشتید رژیمی باشه مایونز روونصف کنید و نصف ماست کم چرب بزنید .برای طعم قوی تر کمی پودر خردل یا سس خردل اضافه کنید بهبههه این سس بسیاار خوشمزه و مناسب غذاهای دریاییه
طرزتهیه ماهی سوخاری :
فیله های ماهی رو به اندازه بند انگشت خرد کنید
بعد داخل کاسه بریزید و تمام ادویه ها و اب لیمو رو اضافه کنید و خوب مزه دار کنید
حدود یکساعت بمونه تا خوب طعم بگیره
مواد سوخاری رو اماده میکنیم تو پستهای قبلم توصیح دادم این روش صحیح ترین روش سوخاریه
ارد ها رو جدا گونه داخل کاسه بریزید تخم مرغ رو با چنگال خوب بزنید تا از لختگی در بیاد
در همین حین قابلمه کوچکی رو با روغنی که تا نیمه قابلمه باشه رو روی حرارت بزارین تا با شعله متوسط کاملا داغ بشه اصلا روغن رو با شعله زیاد داغ نکنید
خوب حالا فیله های مزه دار شده رو اول داخل آرد سفید میغلطونیم بعد داخل تخم مرغ میغلطونیم بعد داخل پودر سوخاری سپس داخل روغن غوطه ور داغ میندازیم تا سرخ بشن فقط به اندازه گنجایش ظرفتون باشه فیله ها اصلا نباید رو هم باشن حوصله به خرج بدید. حرارت متوسط باشه تا کاملا مغز پخت بشن و خوب رنگ بگیره و خوشرنگ بشن بعد سرخ شدن روی حوله کاغذی میچینیم تا روغن اضافه کشیده بشه و داخل ظرف سرو میچینیم و با سس و دور چین سیب زمینی آب پز یا گریل شده یا پوره سده سرو میکنیم
نوش جاااان