داخل کاسه چینی گود رو کمی چرب میکنیم
چهار برگ فیلو دایره ای شکل رو روی هم قرار میدهیم از چهار جهت برش میزنیم برش ها نباید به مرکز دایره برسه حدود یک سوم دایره از هر قسمت
خمیر را با احتیاط داخل کاسه قرار میدهیم
این برشها باعث میشد خمیر روی هم سوار شود ودر نتیجه راحتر شکل کاسه به خود بگیرد
برای خوشرنگ تر شدن لبهای خمیر را رومال کره یا روغن و زرده تخم مرغ میزنیم
کاسه ها را من در سایزهای کوچک و بزرگ درست کردم
اگر در سایز بزرگ درست میکنید که مخصوص سالاد ها و پاستا ها هستن بعد رومال داخل فر میرن با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه بعدم نیاز بود گریل میزنیم
اگر کاپ کوچیک درست کردید داخل کاپها را با هر فلینگی که مد نظرتونه پر کنید .سبزیجات پخته .فلینگ گوشتی یا مرغی
در اخرم پنیر پیتزا و گودا داخل فر با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه در اخر هم نیاز بود گریل بزنید
بسیار راحت و و شیک هستن
در ضمن با انواع نانها مث لواش یا تافتون هم میتونین این کاپ ها رو درست کنید سایز کاپهاتون برش میزنید بنا به قطر نانتون از یک یا دو برگ استفاده کنید
ولی فیلو چون تعداد لایه ها بیشتره شکلیلتر میشه
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
#فینگر_فود
مواد لازم:
گوشت یا مرغ
پنیر پیتزا
پنیر گودا
چهار برگ فیلو
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی