کاسه فیلو

مواد لازم:

گوشت یا مرغ پنیر پیتزا پنیر گودا چهار برگ فیلو
filo pizza

دستور غذا

داخل کاسه چینی گود رو کمی چرب میکنیم
چهار برگ فیلو دایره ای شکل رو روی هم قرار میدهیم از چهار جهت برش میزنیم برش ها نباید به مرکز دایره برسه حدود یک سوم دایره از هر قسمت
خمیر را با احتیاط داخل کاسه قرار میدهیم
این برشها باعث میشد خمیر روی هم سوار شود ودر نتیجه راحتر شکل کاسه به خود بگیرد
برای خوشرنگ تر شدن لبهای خمیر را رومال کره یا روغن و زرده تخم مرغ میزنیم
کاسه ها را من در سایزهای کوچک و بزرگ درست کردم
اگر در سایز بزرگ درست میکنید که مخصوص سالاد ها و پاستا ها هستن بعد رومال داخل فر میرن با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه بعدم نیاز بود گریل میزنیم
اگر کاپ کوچیک درست کردید داخل کاپها را با هر فلینگی که مد نظرتونه پر کنید .سبزیجات پخته .فلینگ گوشتی یا مرغی
در اخرم پنیر پیتزا و گودا داخل فر با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه در اخر هم نیاز بود گریل بزنید
بسیار راحت و و شیک هستن
در ضمن با انواع نانها مث لواش یا تافتون هم میتونین این کاپ ها رو درست کنید سایز کاپهاتون برش میزنید بنا به قطر نانتون از یک یا دو برگ استفاده کنید
ولی فیلو چون تعداد لایه ها بیشتره شکلیلتر میشه
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
#فینگر_فود

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × دو =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من