جوجه چینی

مواد لازم:

فیله مرغ یک کیلو سیر دو حبه فلفل قرمز و سیاه و پاپریکا و اویشن ، جمعا یک قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز یک ق م نمک یک قاشق مرباخوری زست یا رنده پوست لیمو یک قاشق چایخوری همه رو با هم ترکیب میکنیم یکساعت تو یخچال قرار میدیم مواد خمیر: یک قاشق مرباخوری خمیر مایه یک قاشق چایخوری شکر یک چهارم لیوان اب ولرم همه مواد رامخلوط میکنیم کنار گذاشته عمل بیاید دو تا تخم مرغ سفیده و زرده رو جدا میکنیم سفیده رو میزنیم پف کند سریع داخل یخچال قرار میدهین زرده رابا همون ترکیبات ادویه های جوجه به میزان جمعا یک ق م تر کیبات سس: مایونز پنج قاشق خمیر سیر یک قاشق چ سس خردل دو قاشق  خیار شور رنده ریز یک عدد کوچک  سس فلفل یک قاشق
Chinese chicken

دستور غذا

میزنیم تا یکدست شود بعد یک سوم لیوان اب گازدار یا دلستر بدون طعم اضافه کرده هم میزنیم یک قاشق زعفران غلیظ اضافه میکنیم و همینطور مایه خمیر عمل امده یک لیوان ارد الک شده به همراه کمی نمک به مواد اضافه میکنیم یکدست که شد در اخر سفیده ها رو اضافه میکنیم خیلی اروم و دورانی هم میزنیم روی ظرف رو پوشانده یکساعت استراحت میدیم عمل بیاید
روغن را داخل ظرف چدن ترجیحا میگذاریم
چون کف چدن ضخیمه و حرارت رو یکسان درخودش نگه میدارد و اجازه نمیدهد
روغن بسوزد روغن حتما بصورت شناور باشد
ده دقیقه قبل استفاده خمیر داخلش بکینگ پودر میزنیم تا به ترد شدن خمیر بنیه کمک کند همینطور به حجم گیری پفکیمون
خوب حالا فیله ها و پیاز های حلقه شده رو داخل خمیر زده و داخل روغن غوطه ور سرخ میکنیم
حرارت متوسط باشدحتما
تا در عین حال که فیله ها مغزپخت میشوند طلایی و تردم بشوند

تر کیبات سس:
مایونز پنج قاشق خمیر سیر یک قاشق چ
سس خردل دو قاشق

خیار شور رنده ریز یک عدد کوچک

سس فلفل یک قاشق

همه رو ترکیب کنین و کنار انواع ساندویچ ها و پیتزا و سوخاریها سرو کنیند

 

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − پنج =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من