میزنیم تا یکدست شود بعد یک سوم لیوان اب گازدار یا دلستر بدون طعم اضافه کرده هم میزنیم یک قاشق زعفران غلیظ اضافه میکنیم و همینطور مایه خمیر عمل امده یک لیوان ارد الک شده به همراه کمی نمک به مواد اضافه میکنیم یکدست که شد در اخر سفیده ها رو اضافه میکنیم خیلی اروم و دورانی هم میزنیم روی ظرف رو پوشانده یکساعت استراحت میدیم عمل بیاید
روغن را داخل ظرف چدن ترجیحا میگذاریم
چون کف چدن ضخیمه و حرارت رو یکسان درخودش نگه میدارد و اجازه نمیدهد
روغن بسوزد روغن حتما بصورت شناور باشد
ده دقیقه قبل استفاده خمیر داخلش بکینگ پودر میزنیم تا به ترد شدن خمیر بنیه کمک کند همینطور به حجم گیری پفکیمون
خوب حالا فیله ها و پیاز های حلقه شده رو داخل خمیر زده و داخل روغن غوطه ور سرخ میکنیم
حرارت متوسط باشدحتما
تا در عین حال که فیله ها مغزپخت میشوند طلایی و تردم بشوند
تر کیبات سس:
مایونز پنج قاشق خمیر سیر یک قاشق چ
سس خردل دو قاشق
خیار شور رنده ریز یک عدد کوچک
سس فلفل یک قاشق
همه رو ترکیب کنین و کنار انواع ساندویچ ها و پیتزا و سوخاریها سرو کنیند