اسکاچ مرغ

مواد لازم:

مرغ چرخکرده فیله یا ترکیب ران و سینه ۳۰۰ گرم سیر ۳ حبه تخم مرغ ۳ عدد نمک .فلفل سیاه. پاپریکا . فلفل سبز قلمی .سس خردل.سس چیلی . آرد سوخاری یک و نیم پیمانه من پانکو ادویه دار استفاده کردم ارد سفید یک پیمانه تخم مرغ برای سوخاری دو عدد
Chicken Scotch

دستور غذا

گوشت مرغ و سیر و فلفل سبز رو چرخ کنید بعد سسها و نمک و فلفل و ادویه بزنید کاملا ورز بدید
یکساعت تو یخچال اسنراحت بدید تخم مرغ رو آب پز کنید خیلی سفت نشه . صد گرم از مواد بردارید تو دست باز کنید یدونه تخم مرغ وسطش بزارید و گوشت رو جمع کنید
داخل آرد سفید بزنید سپس داخل تخم مرغ زده شده و سپس پودر سوخاری بغلطونید و تو روغن داغ سرخ کنید حرارت روغن ملایم باشه با گوشت مغزپخت بشه بعد پخت روی حوله کاغذی بزارید تا روغن گیری بشه
از دیپ سالسا و دیپ ناچو برای چاشنیک این غذا استفاده کردم بسبار لذیذ و دلپذیر
کپی بدون ذکر منبع ممنوووع

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 3.7 / 5. شمارش آرا: 3

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × یک =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من