سیب زمینی رو بپزید و همونطور داغ داغ پوره کنید بعد بزارین کااملا خنک بشه
پیاز داغ کنید گوشت و فلفل دلمه رو با پیاز خوب تفت بدید ادویه ها رو اضافه کنید در ظرفو بزارید تا گوشت اب پس بده و خوب بپزه و در نهایت ابش کشیده بشه سپس داخل صافی ریخته و روغن کشی کنید بزارید کاملا خنک بشه
گوشت و سیب زمینی و پنیر و نمک و ادویه و سبزی رو کاملا مخلوط کنید
:توجه داشته باشین همونطور که گفتم موادتون کاملا باید خنک باشه وگرنه پنیر داخلش ذوب میشه و شکل خوبی نداره
داخل ظرف گود کوچکی روغن ریخته و روی حرارت ملایم بزاید تا کاملا داااغ بشه
شروع به پیچیدن خمیر بکنید
مطابق عکس و فیلمی که براتون گذاشتم پیش برید
بورکها رو داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید
سپس روی حوله کاغذی بزارید تا روغنگیری بشه
و داخل ظرف سرو بچینید
با سس تای
چیلی
کچاپ یا انواع دیپ های خوشمزه میل کنید
نوش جااان
مواد لازم:
خمیر پیراشکی دستساز یا اماده
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سیب زمینی پخته شده دو عدد
پیاز یک عدد
پنیر پیتزا یک دوم پیمانه
فلفل دلمه رنگی جمعا یک سوم پیمانه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، اویشن، پاپریکا
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی