سس قارچ

مواد لازم:

آرد سه ق غ شیر نیم لیتر خامه صد گرم قارچ ۲۵۰ گرم کره سی گرم سیر دو حبه پودر عصاره مرغ یک عدد اورگانو . پاپریکا.فلفل سیاه .نمک پنیر پارمزان یک دوم پیمانه
Mushroom sauce new

دستور غذا

قارچ رو اسلایس کنید .سیرو با کره کمی تفت بدیددعطرش که بلند شد آرد رو اضافه کنید پنج دقیقه تا بوی خامی آرد گرفته بشه شیر ولرم رو کم کم به آرد اضافه کنید همزمان با همزن مفتولی هم بزنید تا اگر گلوله ای بود باز بشه
قارچ را جدا گانه تو تابه تفت میدیم اجازه میدیم اب بندازه و نرم بشه بعد به همراه اب قارچ داخل سس میریزیم .عصاره مرغ و ادویه ها رو اضافه میکنیم حدود بیست تا نیم ساعت حتماا با حرارت ملایم بالاسرش هستیم و هم میزنیم
تا سسمون به عمل بیاد همونطور که تو فیلم میبینید غلظت نهایی به همین صورت باشه نه خیلی شل نه سفت در اخر جعفری چاپ شده رو به میزان دو ق غ به سس اضافه میکنیم بعد چند قل تست مزه و از رو حرارت برمیداریم پنیر رو اضافه میکنیم
خامه رو جدا تو یه کاسه بریزید از مایه سس کمی داخل خامه ریخته و یکدستش میکنیم اینکار باعث میشه خامه هم دما با سس بشه و نبره به به سس اضافه میکنیم در سس رو بزارید تا جا بیفته و دم بیاد بدون حرارت دادن!
سس اماده سرو هست.
من شنیسل رو به سه روش سرو کردم
روش اول سس کف بشقاب شنیسل روی سس
روش دوم سس روی شنیسل
روش سوم سس جدا داخل ظرف کنار شنیسل
هر روشی دوست داشتید سرو کنید
دورچینم سیب زمینی سرخکرده. زیتون مغزدار .ترشی هالوپینو لیموترش ووگوجه چری
بهبههه
پنیر اگه ندارین میتونین حذف کنین بدون پنیرم خیلی لذیذه
لطفاا طبق رسپی عمل کنید نکاتی که گفتم رعایت کنید به مشکل برنخورید
جاتون سبز

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 2 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من