مرغ و تمام سبزیجات و نمک و ادویه و همینطور زرده تخم مرغ رو داخل غذاساز ریخته خوب مخلوط و میکس میکنیم
سفیده رو کمی میزنیم تا از لختگی در بیاد
با براش روی سطح نان را سفیده کشیده یکدلایه پنیر گودا مقداری موتزرلا میزاریم و خوب فشار میدیم منسجم بشه
بعد از خمیر مرغ روی مرغ میکشیم یک لایه نسبتا ضخیم
بعد داخل کنجد میزنیم
یه مدل دیگه :
روی سطح نان سفیده کشید پنیر گذاشته
یک لایه دیگه نان خوب منسجم کرده دو لایه بهم بچسبن
کل سطح نان سفیده زده و از خمیر مرغ دو سمت نان یک لایه ضخیم میکشیم
دستگاه را داغ میکنیم یا تابه چدن
کمی چرب کرده
ساندویچ را داخل دستگاه یا تابه میذاریم در دستگاه یا تابه رو میبندیم
حرارت دستگاه متوسط به مدت پنج دقیقه
حرارت تابه کم هر سمت نان سه دقیقه تارمرغ مغز پخت شده و نان تست شود
در کنار سس سیر میل کنین
نوش جان
کپی بدون ذکر منبع ممنوع