تست کنجدی

مواد لازم:

ترکیب ران و سینه مرغ ۲۵۰ گرم نان تست ترجیحا سایز کوچک یک بسته پیاز چه دو شاخه سیر یک حبه گشنیز دو شاخه فلفل چیلی سبز و قرمز مقداری گرانول پاپریکا یک قاشق مرباخوری فلفل سیاه و نمک پنیر گودا تست یک بسته پنیر موتزرلا مقداری کنجد یک لیوان سفیده تخم مرغ دو عدد زرده تخم مرغ بک عدد
toast sandwich

دستور غذا

مرغ و تمام سبزیجات و نمک و ادویه و همینطور زرده تخم مرغ رو داخل غذاساز ریخته خوب مخلوط و میکس میکنیم
سفیده رو کمی میزنیم تا از لختگی در بیاد
با براش روی سطح نان را سفیده کشیده یکدلایه پنیر گودا مقداری موتزرلا میزاریم و خوب فشار میدیم منسجم بشه
بعد از خمیر مرغ روی مرغ میکشیم یک لایه نسبتا ضخیم
بعد داخل کنجد میزنیم
یه مدل دیگه :
روی سطح نان سفیده کشید پنیر گذاشته
یک لایه دیگه نان خوب منسجم کرده دو لایه بهم بچسبن
کل سطح نان سفیده زده و از خمیر مرغ دو سمت نان یک لایه ضخیم میکشیم
دستگاه را داغ میکنیم یا تابه چدن
کمی چرب کرده
ساندویچ را داخل دستگاه یا تابه میذاریم در دستگاه یا تابه رو میبندیم
حرارت دستگاه متوسط به مدت پنج دقیقه
حرارت تابه کم هر سمت نان سه دقیقه تارمرغ مغز پخت شده و نان تست شود
در کنار سس سیر میل کنین
نوش جان
کپی بدون ذکر منبع ممنوع

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 4 / 5. شمارش آرا: 2

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 2 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من