مرغ رو با پیاز و سیر و فلفل دلمه رنگی و اب لیمو و تمام ادویه ها مزه دار میکنیم به مدت یکساعت
قارچ را داخل تابه تفت میدیم اب که انداخت مرغ و سبزیجات رو داخلش ریخته و خوب تفت میدیم تا مرغ کاملا پخته شود
وقتی ابش کشیده شد و مرغ پخته شد از رو حرارت برمیدازیم سس ها رو اضافه میکنیم
نان های پیتا را از وسط به دو نیم میکنیم بعد داخل هم میزاریم تا نونمون ضخیم تر بشه داخل نون کمی کاهو بعد از مواد مرغ پنیر و دوباره کاهو و کمی جعفری به همرا سس سالسا یا کچاپ یا ساندویچ میل میکنیم