مرغ رو با پیاز و سیر و فلفل دلمه رنگی و اب لیمو و تمام ادویه ها مزه دار میکنیم به مدت یکساعت
قارچ را داخل تابه تفت میدیم اب که انداخت مرغ و سبزیجات رو داخلش ریخته و خوب تفت میدیم تا مرغ کاملا پخته شود
وقتی ابش کشیده شد و مرغ پخته شد از رو حرارت برمیدازیم سس ها رو اضافه میکنیم
نان های پیتا را از وسط به دو نیم میکنیم بعد داخل هم میزاریم تا نونمون ضخیم تر بشه داخل نون کمی کاهو بعد از مواد مرغ پنیر و دوباره کاهو و کمی جعفری به همرا سس سالسا یا کچاپ یا ساندویچ میل میکنیم
مواد لازم:
سینه مرغ خلالی دو پیمانه
قارچ خرد شده دو پیمانه
فلفل دلمه خلالی بک پیمانه
پباز خلال شده یک عدد درشت
سیر خرد شده یه حبه درشت
نان پیتا یک بسته
نمک و فلفل سیاه .چیلی . اویشن .ادویه اسپانیایی اگه ندارید مشکلی نیست .
روغن زیتون به میزان لازم
سس خردل دو ق غ
سس سالسا دو ق غ
سس فلفل یک ق غ
پنیر گودا یا بلوچیز یا پستو
لیمو تازه یک عدد
کاهو و گوجه به مقدار لازم
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 2.5 / 5. شمارش آرا: 2
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی