سیب‌زمینی پفکی

مواد لازم:

طرز تهیه خمیر: یک لیوان شیر نصف لیوان نشاسته ذرت نصف لیوان ارد گندم یک ق م بکینگ پودر نصف ق چ نمک نصف ق چ فلفل خوب هم میزنیم یه خمیر غلیظی باید بدرست بیاد اگر شل بود ارد بزنین اگر سف بود شیر اضافه کنین
Potato puffs

دستور غذا

سیب زمینی رستورانی که همه عاشقشن چند بخش داره یکی بافتش یکی ادویش
اول ادویش رو میگم که کاملا تخصصیه اگه میخوای دقیقا طعم رستورانی بده من بهت پیج مشکدار رو پیشنهاد میکنم

علت دیگه سیب زمینی رستورانی تردیش هست
سیب رو بعد از،خرد کردن داخل آب جوش میجوشونن در حدی که لایه رویی نرم ولی مغز تقریبا سفت باشه بعد سریع داخل اب یخ انداخته تا پخت متوقف بشه
حسابی که خنک شدن ابکش میکنن
بعد خشک بعد فریز میکنن
نیمه یخی که شد داخل روغن فراوان سرخ میکنن
سپس صافی میزنن و ادویه مخصوص میزنن
داخل ادویه نمک داره خوب ترکیب کرده و سرو میکنن

من تو این کلیپ با همین روش ولی اومدم سیب رو پفکی کردم یعنی داخل یه خمییر
که دستورش رو مینویسم زدم و داخل روغن سرخ کردم
روعن رو از،ده دقیقه قبل داغ کنین
تست حرارت بگیرین
سیب های خنک شده رو داخل نشاسته ذرت بزنین بعد داخل خمیر بعد داخل روغن
حرارت متوسط رو به پایین باشه
تا سیب ها خوب پف کنن و ترد بشن
بعد سرخ داخل صافی ریخته تا داغه ادویه مخصوص نمکی و سرو
تمام

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 3.2 / 5. شمارش آرا: 92

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 8 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من