سیب زمینی رستورانی که همه عاشقشن چند بخش داره یکی بافتش یکی ادویش
اول ادویش رو میگم که کاملا تخصصیه اگه میخوای دقیقا طعم رستورانی بده من بهت پیج مشکدار رو پیشنهاد میکنم
علت دیگه سیب زمینی رستورانی تردیش هست
سیب رو بعد از،خرد کردن داخل آب جوش میجوشونن در حدی که لایه رویی نرم ولی مغز تقریبا سفت باشه بعد سریع داخل اب یخ انداخته تا پخت متوقف بشه
حسابی که خنک شدن ابکش میکنن
بعد خشک بعد فریز میکنن
نیمه یخی که شد داخل روغن فراوان سرخ میکنن
سپس صافی میزنن و ادویه مخصوص میزنن
داخل ادویه نمک داره خوب ترکیب کرده و سرو میکنن
من تو این کلیپ با همین روش ولی اومدم سیب رو پفکی کردم یعنی داخل یه خمییر
که دستورش رو مینویسم زدم و داخل روغن سرخ کردم
روعن رو از،ده دقیقه قبل داغ کنین
تست حرارت بگیرین
سیب های خنک شده رو داخل نشاسته ذرت بزنین بعد داخل خمیر بعد داخل روغن
حرارت متوسط رو به پایین باشه
تا سیب ها خوب پف کنن و ترد بشن
بعد سرخ داخل صافی ریخته تا داغه ادویه مخصوص نمکی و سرو
تمام