پیتزا با دو مدل سس

مواد لازم:

خمیر: سه و نیم لیوان ارد یک قاشق چایخوری نمک   نصف ق غ شکر نصف ق غ مایه خمیر اولین سس: پنج تادگوجه رسیده نصف پیاز دو حبه سیر یه مشت ریحان کمی اویشن تازه یا خشک  پاپریکا فلفل سیاه و قرمز نمک کمی روغن زیتون دومین سس: شوید تازه دو مشت پر دو حبه سیر 20 گرم کره مقداری پنیر کبابی نمک و فلفل
pizza

دستور غذا

اموزش خمیر :
سه و نیم لیوان ارد رو با یک قاشق چایخوری نمک مخلوط کنین ووالک کنین
بعد نصف ق غ شک و نصف ق غ مایه خمیر اضافه کنین مخلوط کنین وسطشو گود کنین یک لیوان اب مرکز حفره بریزین اب و ارد رو با هم ترکیب کنین لیوان دوم اب رو به تدریج اضافه کنین شاید همه اب لازم باشه شاید اب زیاد باشه شاید اب کم بیاد اب خور آردها و همینطور رطوبت محل با هم فرق داره
دررحدی باشه که خمیر به این شکل جمع بشه

بعد ۲۵ تا ۳۰ گرم کره نرم رو کم کم اضآفه کرده و ورز میدیم وقتی جذب شد به میز کار هدایت میکنیم ده دقیقه خوب ورز میدیم چونه کرده و روشو میپوشونیم به مدت نیم ساعت
بریم اولین سس رو درست کنیم
پنج تادگوجه رسیده

نصف پیاز

دو حبه سیر

یه مشت ریحان

کمی اویشن تازه یا خشک

پاپریکا

فلفل سیاه و قرمز

نمک

کمی روغن زیتون

همه را خوب میکس میکنیم رو حرارت میزاریم ابش کشیده بشه میزاریم کنار خنک بشه
سس دوم :
شوید تازه دو مشت پر

دو حبه سیر

۲۰ گرم کره

مقداری پنیر کبابی که بینظیرش میکنه نمک ووفلفل خوب میکس میکنیم

برای تاپینگ هر چی که دوست دارین …
من از سوسیسهای پکیج ملل استفاده کردم اینا صددرصد گوشت هستن هم گوشت هم مرغ هم بوقلمون ده ایتم سوسیس بادطعمها و ذائقه های متفاوت برای همه نوع سلیقه
سوسیسها رو سرخ کردم همینطور برگر
که برگرم دستساز،خودمه برگر کلاسیک هست از پکیج برگر و سس
وقتی سرخ کردیم کنار میزاریم از،دما بیفتن
یکم بیکن خرد کردم همینطور فلفل هالوپینو
و قارچ اسلایس شده
برای پنیرر من چهاررمدل ترکیبی استفاده کردم
پنیر دانمارکی کاله+ پنیر مطهر+پنیر گودا+پنیر کبابی
هم طعم و هم کش رو در کنار هم دارن
بعد نیم ساعت خمیر باد کرده با کاتر تقسیم میکنیم و چونه میگیریم
با این مقدار من پنج تا چونه گرفتم روشو میپوشونین ۱۵ دقیقه استراحت میدیم
فر رو با درجه ۱۸۰ روشن کنین به همراه فن
چونه های خمیر رو داخل بشقاب پیتزا پهن کنین دوباره ده دقیقه استراحت بدین
به هر روشی که دوست دارین تخت یا لبه دار
بعد از سس ها به سلیقه خودتون روی خمیر بکشین پنیرها رو با هم ترکیب کنین
مطهر و دانمارکی مساوی گودا و کبابی به دلخواه کمی با هم ترکیب کنین
دو سوم پنیر همیشه کف ریخته میشه بعد تاپینگ مورد نظر دررنهایت خیلی کم پنیر
میره داخل فر داغ به مدت ۲۵ دقیقه
میتونین دو دقیقه اخر شعله بالا رو روشن کنین کمی رنگ بگیره

توجه: دوستان اگر میبینین دور خمیر من خیلی رنگ نگرفته بخاطر اینه من رومال نزدم درصورت تمایل میتونین رومال بزنین
یدونه زرده با کمی شیر مخلوط،کنین براش بکشین

 

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 2.5 / 5. شمارش آرا: 2

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × دو =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من