پیتزا دل

مواد لازم:

تخم مرغ یک عدد کره نرم ۵۰ گرم مایه خمیر یک ق س نمک یک ق م شکر یک ق چ ارد چهار تا پنج لیوان بستگی به اب خور اردتون داره شیر یک لیوان اب گرم یک دوم لیوان مواد تاپینگ : سوسیس و کالباس خرد شده گوشت چرخکرده و پیاز تفت خورده فلفل دلمه رنگی قارچ اسلایس شده سس کف پیتزا دستساز یا ترکیب کچاپ وخردل دیژون پنیر پیتزا و گودا یا پنیر دانمارکی کاله اورگانو یا اویشن نمک و پاپریکا فلفل سیاه و قرمز
Pizza Heart

دستور غذا

اب گرم در حدی که انگشت نسوزه رو بادنصف لیوان اب و شکر مخلوط در پوش گذاشته تا مایه خمیر عمل بیاد
ارد رو سه بار الک کنید
از ارد همه کاره یا ارد نون فانتزی استفاده کنید
داخل کاسه بزرگی شیر ولرم و تخم مرغ رو با چنگال بزنید نمک رو اضافه کنید مایه خمیر عمل امده رو اضافه کنید حدود دو لیوان ارد اصافه کنید خوب ارد رو با مواد مخلوط کنید کره نرم رو اضافه کنید بقیه ارد رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع بشه
خمیر رو جمع کرده روی سطح کار آرد پاشی قرار میدیم و شروع به ورز دادن میکنیم و بقیه ارد رو کم کم به خورد میدیم
امکان داره ارد کمتر یا بیشتری ببره حواستون باشه ارد زیادی خمیر رو سنگین میکنه در نتیجه خمیر خوبی بدست نمیارین
خمیر رو حدود ده دقیقه خوب ورز میدیم در حدی که دیگه به دست نچسبه و دی عین حال خمیر سبک و نرم لطیفی داشته باشیم
خمیرو جمع به شکل توپ کرده داخل کاسه قرار میدهیم سطح خمیرو کمی چرب و روی ظرف رو پلاستیک میکشیم و با حوله ضخیم میپوشونیم
حدود یک و نیم تا دو ساعت تو دمای محیط نسبتا گرم قرار میدیم حجم خمیر بعد پایان تایم سه برابر میشه
مراحل هواگیری و یه ورز دو دقیقه ای انجام میدیم
خمیرو چانه گیری میکنیم بسنگی به سایز پیتزاتون داره دوباره روی چانه ها رو با دستمال میپوشونیم ۱۵ دقیقه استراحت کنه
مواد تاپینگ رو اماده میکنیم
کاملا خنک و روغن گرفته باشن
من کف قالبم رو چرب نمیکنم چون خمیرم کره ایه کف قالب رو سبوس میپاشم خمیر رو با وردنه باز میکنیم کاتر قلب میزیم به دو تا قلب نیاز داریم خمیر زیرین رو داخل سینی میزاریم از ترکیب سسها کف خمیر میمالیم
پنیر میریزیم مواد تاپینگ در اخر اورگانو و پاپریکا و فلفل قرمز و کمی سیاه خمیر رویی را روی مواد و خمیر زیرین میزاریم به انگشت دور تا دور رو بهم فیکس میکنیم با چنگال طرح دوخت میدیم
سینی رو داخل فر داغ با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ تا بستگی به حرارت فرتون داره پخت میکنیم در بعد ده دقیقه حرارت بالا رو هم روشن میکنیم تا سطح نان هم طلایی بشه
توجه داشته باشین سوسیس کالباسها صد درصد گوشت هستن ینی کااملا سالم و خوشمزه
به جرااات میتونم بگم یکی از بهترین پیتزاهایی میشه که تابحال هیجا نخوردین

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + هفده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من