پاستا را داخل اب جوش پخت میکنیم
پیاز را داخل کمی کره تفت میدیم در حد سبک شدن همین
سپس سیر له شده اصافه میشه همینکه عطرش بلند شد فیله ژولین شده اضافه میشه ادویه ها و نمک اضافه میشن اجازه میدیم فیله ها کاملا تفت بخورن و تغییر رنگ بدن سپس اسفناج خرد شده نیاز به خرد زیاد نیست در حد چند برش کافیه
اسفناج در حد سبک شدن نیاز به پخت زیاد نداره
در اخر سس بشامل اضافه میشه چند جوش بخوره سپس پاستا پخته و ابکش شده اضافه میشه
چند جوش بخوره تست مزه
نیاز بود ادویه ها تکرار بشن در اخر پنیر پارمزانودر صورت تمایل خامه اضافه میشه
و سپس سرو کنید
نوش جاان